Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 windows media player 10pl • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: IDrive Online Backup • Adlice Protect • Anki • Visual Studio Code • VT Hash Check • Alternate Pic View • Debut Video Capture Software • Helium • AIMP
Witam. Mam prolem z tym programem (Windows Media Player 10).Gdy chce odtworzyć plik mp3 pokazuje błśd program wykonał nieprawidłowa operację. Aplikacja zostanie zamknięta. a jak otwieram plik .mpeg to chodzi. Reinstall nie pomógł. Proszę o pomoc.
Z tego co mi wiadomo WMP 10 nie jest najlepszą wersją.. kiedyś jej używałem ale zaczęła robić fochy typu odtworzy .avi a reszty wideo NIE .. Tak więc zacząłem używać wersji 9 dołączonej do Windy z SP2... i w tym przypadku wszystko chodzi bez zarzutu..
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.