Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 wentylator • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
mam problem kupiłem sobie ostatno nowy wentylator na procesor a starym chciałbym coś upiękrzyć i mam pytanie są 3 kabelki czerwony czarni i żółty mam pytanie czy moge go podłączyc pod jakąc batreie albo pod coś żeby się kręcił. Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC
z tego co się orientuje to jeden z tych przewodów jest odpowiedzialny za prętkość obracania wętylatora, a pozostałe 2 to napięcie.....ale racezj zwykła bateria nie pociągnie takiego wentylatorka...