j23 napisał(a):nie kazdy moze uzywac p2p - nie badzmy egoistami
np. ja

kiedy znikną te tematy nie będe miał żadnego dostępu do gier, filmów itd.

j23 napisał(a):nie kazdy moze uzywac p2p - nie badzmy egoistami

j23 napisał(a):nie tobie to oceniac. czasami szukam ale bez skutku i pytam - chyba nic w tym zlego

DeadOrAlive napisał(a):mieły 3 godziny i nikt z "rewolucjonistów" nie przedstawił rzeczowych propozycji łagodzenia regulaminu

DeadOrAlive napisał(a):
jak chcecie to mozemy sie umowic ze wogole sie nei podaje linkow do muzyki, filmow, gier itd.... .
Bambosz32 napisał(a):kiedy znikną te tematy nie będe miał żadnego dostępu do gier, filmów itd.

Tom@szek napisał(a):Nie ma żadnej mowy o łagodzeniu regulaminu.
Temat zamykam - jest juz teraz podobny j.w.

Jezeli ktos zawinił to na 10000% nie wszyscy tylko Ci którzy to zrobili powinni dostać na SB bana. Po drugie na forum są równi i równiejsi
 Jezeli ktos zawinił to na 10000% nie wszyscy tylko Ci którzy to zrobili powinni dostać na SB bana. Po drugie na forum są równi i równiejsi  Tyczy sie to takze usuwania warnów
 Tyczy sie to takze usuwania warnów  Dlaczego Serowi usunieto warna za logi
 Dlaczego Serowi usunieto warna za logi  Przecież to jest równoważne z warnem typu: nie szuka...
 Przecież to jest równoważne z warnem typu: nie szuka...  Po trzecie sprawa ogólna forum. czemu jeden nie szuka i dostaje warna a drugi nie szuka i nie dostaje warna
 Po trzecie sprawa ogólna forum. czemu jeden nie szuka i dostaje warna a drugi nie szuka i nie dostaje warna  Podobno na forum są wszyscy równi
 Podobno na forum są wszyscy równi  I po czwarte forum jest dla userów czy userzy dla forum
 I po czwarte forum jest dla userów czy userzy dla forum  
mefisto* napisał(a):jak chcecie to mozemy sie umowic ze wogole sie nei podaje linkow do muzyki, filmow, gier itd.... .
mefisto* napisał(a):ale istnieje cos takiego jak warez
 ja do dostarczania linków uzywam az 10 stron tego typu i nie zawsze coś jest
 ja do dostarczania linków uzywam az 10 stron tego typu i nie zawsze coś jest  
 Dlaczego nie wolno ich mieć
 Dlaczego nie wolno ich mieć  Przeciez jeden animowany userbar strony nie rozciagnie i nikomu nic nie zrobi (nie mowimy tu o userbarach reklamowych)
 Przeciez jeden animowany userbar strony nie rozciagnie i nikomu nic nie zrobi (nie mowimy tu o userbarach reklamowych) 

Tom@szek napisał(a):- Siusiak
- samsung70
- stary*
 no to sie odezwe..
 no to sie odezwe..

Siusiak napisał(a):Jezeli ktos zawinił to na 10000% nie wszyscy tylko Ci którzy to zrobili powinni dostać na SB bana
 ).
  ).

I wszyscy maja przestrzegac regulaminu ale czemu moderatorzy i admin nie pilnuja takich rzeczy??
 I wszyscy maja przestrzegac regulaminu ale czemu moderatorzy i admin nie pilnuja takich rzeczy??  

Wiec weź gg jakiejs osoby na programosach i jak miną 3 dni to sie upomnij przez nią
 Wiec weź gg jakiejs osoby na programosach i jak miną 3 dni to sie upomnij przez nią 

jeśli pomogłem to daj mi plus.

Siusiak napisał(a):Edit 2: Chodzilo mi jeszcze o userbary w podpisie Rolling Eyes Dlaczego nie wolno ich mieć Question Przeciez jeden animowany userbar strony nie rozciagnie i nikomu nic nie zrobi (nie mowimy tu o userbarach reklamowych) Smile
Siusiak napisał(a):jeden nie szuka i dostaje warna a drugi nie szuka i nie dostaje warna Question Podobno na forum są wszyscy równi

Siusiak napisał(a):Dlaczego Serowi usunieto warna za logi
 ) nie wiedzą jak szukać odpowiedzi na swoje pytania... a nakierowując właśnie takich userów na google to poprostu wysyłacie ich w szpony konkurencji... bo wpisując w google jakiś problem wyskakuja topici na takich forach jak dobrep****, cen***xp itd. Moja propozycja to złagodzenie tego typu polityki gdyż forum na tym traci nie tylko w liczbie userów ale także popularności w sieci... fakt ludzie czasem przeginają piszac tematy z prośbami o słowa piosenki, zakładając tematy o grach które maja tematy przeklejone itd.. jednak mysle że trzeba troche złagodzic traktowanie takich noobków bo jak się wchodzi w dział programów to co drugi temat jest zamkniety... itd. zresztą to po co odpowiadac na jaki kolwiek temat skoro można napisac by osobnik poszukał na google???.... bo w końcu w sieci mozna znaleźdz odpowiedz na kazde swoje pytanie..
 ) nie wiedzą jak szukać odpowiedzi na swoje pytania... a nakierowując właśnie takich userów na google to poprostu wysyłacie ich w szpony konkurencji... bo wpisując w google jakiś problem wyskakuja topici na takich forach jak dobrep****, cen***xp itd. Moja propozycja to złagodzenie tego typu polityki gdyż forum na tym traci nie tylko w liczbie userów ale także popularności w sieci... fakt ludzie czasem przeginają piszac tematy z prośbami o słowa piosenki, zakładając tematy o grach które maja tematy przeklejone itd.. jednak mysle że trzeba troche złagodzic traktowanie takich noobków bo jak się wchodzi w dział programów to co drugi temat jest zamkniety... itd. zresztą to po co odpowiadac na jaki kolwiek temat skoro można napisac by osobnik poszukał na google???.... bo w końcu w sieci mozna znaleźdz odpowiedz na kazde swoje pytanie..  Domyślam sie że zaraz dostane odpowiedi typu niech userzy wykaza troche wlasnej inicjatywy jednak uważam że forum na tym traci.... To jest MOJE zdanie.
 Domyślam sie że zaraz dostane odpowiedi typu niech userzy wykaza troche wlasnej inicjatywy jednak uważam że forum na tym traci.... To jest MOJE zdanie.

Rufus napisał(a):uważam że forum na tym traci....

fluid napisał(a):bo potrafia tylko krzyczec a konkretnie powiedizec co by chcieli zienic to juz nie potrafia
Tom@szek napisał(a):Nie ma żadnej mowy o łagodzeniu regulaminu.

Tom@szek napisał(a):Dotyczy to m.in. userów:
- Siusiak
- samsung70
- stary*
Tom@szek napisał(a):wypisywać w swoich podpisach jakieś żądania.

Siusiak napisał(a):Dlaczego Serowi usunieto warna za logi
 tu zgodze się absolutnie z tobą że na forum jest niesprawiedliwośc.
 tu zgodze się absolutnie z tobą że na forum jest niesprawiedliwośc.Rufus napisał(a):SER dużo zrobił dla forum w dziale bezpieczeństwa... i moim zdaniem zasluzyl na usuniecie warnów
Siusiak napisał(a):Po trzecie sprawa ogólna forum. czemu jeden nie szuka i dostaje warna a drugi nie szuka i nie dostaje warna

Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości