Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 warcraft 3 tft • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: DVDFab Platinum • KLS Backup Standard • PaperCut NG • HyperSnap • GetFLV • Database Browser Portable • Database Browser • DVDFab HD Decrypter • Ron's Editor
Wiec Gram Na Eurobattle.net (piracki Serwer) i pewnego razu przez przypadek sciaglem patch 1.21 i zainstalowałem go i teraz juz nie moge wejść na Serwer co Mam Zrobic Zebym Mogł Grac Czy jest jakis plik przywracajacy dane z pactha 1.20_e Dodam Ze Nie Mam Płyt Do Ponownego zainstalowania
Jedna Wiara Jeden Klub Wisła Kraków Aż Po Grób
Odwiedźcie Bloga W PRofilu | cenzura! Nas Pojęcie Którego Wy nie Znacie Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie
Devil_punisher napisał(a):Ale ty nie rozumieszz ze
A ty nie umiesz czytać tam masz path 1.20 i 1.21, nie instaluj 1.21 tylko 1.20 www.google.pl + warcaft path 1.20 download http://www.download.net.pl/961/Warcraft-III-The-Frozen-Throne-Patch/