Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Usb hi-speed • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Viber • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • TARGET 3001! • Advanced SystemCare Free • Adblock Plus • Grammarly for Chrome • Black Menu for Google
Mam pytanie-po podłączeniu aparatu do kompa pojawia się komunikat,ze "to urządzenie może działać szybciej", tylko trzeba podłączyć do innego portu USB.Tylko że przekładałem wtyczkę i nic, komunikat nadal się pojawia. Możecie mi podpowiedzieć o co tu chodzi? Czy może na płycie głównej coś trzeba przepiąć? A może po prostu nie jarać się tym komunikatem tylko go olać?
Padło w jednym czasie USB (oślepło), sieciówka i dźwięk. Co do konfig.: Proc. athlon dual core 4600+, 2 GB RAMu, grafika NVIDIA GeForce 9600 GSO. Jeśli zasilacz nie jest pilny, to może rano obudowę rozkręcę,OK? Nie pamiętam jakoś. Sterowniki zainstalowane.
pozwolę sobie odkurzyć temat... Nadal mi "gada", żebym sobie np. aparat podłączył pod inny port, to będzie szybciej działał. Ale na wszystkich portach mam taki sam komunikat. Co można zrobić,żeby było dobrze?