Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 unreal tournament • programosy.pl
Mam pewiem problem z UT 99 (ten zwykly, pierwszy), a mianowicie podczas grania komp mi sie wiesza i musze resetowac bo na nic nie reaguje (czasami po 5 minutacha a nieraz dopiero po paru godz grania sie wiesza). Dzieje sie to tylko podczas grania w UT. Pozostale gry chodza normalnie.
Probowalem juz reinstall, defragmentacje, skany. Prosze o pomoc bo nie wiem juz co robic.
przeczyscilem - nie pomoglo, a wiec posunalem sie dalej i sformatowalem dysk (czego to sie nie robi dla kultowch gier) ale nawet i to nie pomoglo a wiec mam pytanie:
WTF??