Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 tnie mi gry • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Quantum GIS • Grammarly for Chrome • Awesome Screenshot for Chrome • Farbar Recovery Scan Tool • ChrisPC Free VideoTube Downloader • ImTranslator for Chrome • Mozilla Firefox • Advanced Renamer Portable • Advanced Renamer
witam. mam 256 ramu i karte graficzną radeon 9600 pro 256 ddr ;] i mi strasznie tnie world of warcraft nawet na minimalnych detalach moj kolega ma taki sam komp i mu nie tnie. a procek cel. 2,4 + ghz. a jestem dopiero po formacie dysku i zmianie windowsa. dlaczego tak jest? prosze o pomoc
a że tak zapytam ... jakiego masz neta? i czy czasem nie masz włączonych jakiś programów typu, eMule, Bearshare, Azureus itp? nic nie ściągasz z neta, żadnymi menedżerami pobierania itp? masz wyłączone gg, tlen, skype itp ?
hmm zainstalowalem sterowniki podane wyzej i mi gry zaczeły tak chodzic ze np. jak w Counter strike strzelalem to mi sie przycinalo.. odinstalowalem te stery i zainstalowalem te ktore mialem z plyta;/
Niemow ze twojemu koledze nietnie WOW na minimalnych detalach z 256MB... Ludzie to jest ramozerna gra jak niewiem co... gram w nia 2 lata przez to byly 3 updrady sprzetu kolejno 256 potem 768 i nowy komp (podpis) przy 256 przy wiekszym tloku graczy badz locie gryfem cielo niemilosiernie przy 512 moglem sobie pozwolic na zmiane rozdzielczsci z 800x600 na 1024x768 i zbytnio niecielo... watpie by to byla wina sterownikow poprostu zamalo ramu masz... A widziales jak chodzi ten wow twojemu koledze czy tylko mowi ze mu nietnie Ja po dluugim graniu w zacinanego wowa tez niewidzialem skokow dopiero kolega mnie uswiadomil i okazalo sie ze mialem niecale 20 fps