po wyborze new game jadę moim wozem do pierwszej misji, wyścigu. klikam ENTER żeby zacząć, wybieram SINGLE PLAYER'a, potem widzę ile mogę wygrać no a potem mogę wziąć start albo change car ale sęk w tym że nie mogę w nic kliknąć
 Nie wiem o co chodzi... Czy ktoś miał taki problem? Żadna gra od początku nie pomaga...
  Nie wiem o co chodzi... Czy ktoś miał taki problem? Żadna gra od początku nie pomaga... [ Dodano: Dzisiaj o 17:23 ]
Ok soryu już nie ważne:P Ale może mi powiecie który crack jest lepszy? Jest jakaś wogóle różnica między Vitalty i tym drugim?

Wogóle ta gra jest jakas pogięta, bo czy dam minimum detali i 640x480, czy dam max detali i 1024x768, gra chodzi tak samo około 10 do w porywach 15 klatek, czyli malutko. Tylko po co są te ustawienia grafiki skoro na wszystkich tak samo chodzi
  Wogóle ta gra jest jakas pogięta, bo czy dam minimum detali i 640x480, czy dam max detali i 1024x768, gra chodzi tak samo około 10 do w porywach 15 klatek, czyli malutko. Tylko po co są te ustawienia grafiki skoro na wszystkich tak samo chodzi