Można te tagi na te forum wprowadzic
 jest to wygodniejsze, tymbardziej, ze w temacie "hyde park" jest duzo filmikow z tego wlasnie portalu.Ułatwiłoby to ogladanie tych filmikow bez potrzeby wchodzenia w link
 jest to wygodniejsze, tymbardziej, ze w temacie "hyde park" jest duzo filmikow z tego wlasnie portalu.Ułatwiłoby to ogladanie tych filmikow bez potrzeby wchodzenia w link  

4lyn napisał(a):Ułatwiłoby to ogladanie tych filmikow bez potrzeby wchodzenia w link

fluid napisał(a):4lyn napisał(a):Ułatwiłoby to ogladanie tych filmikow bez potrzeby wchodzenia w link
a jak mnie nie interesuja filmiki to po jaka cholere mam sobie obciazac lacze dluzszym wczytywaniem strony spowodowanym tym ze musi sie wyswietlic okienko z filmem.
Z mojej strony - NIE

Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości