Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 syncmaster 203b • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • NxFilter • MEmu • Inno Setup • Notepad++ Portable • Notepad++ • ProgDVB
Mam MAŁY problem z nowy monitorem. Kupiłem go 2 dni temu, podłączyłem na analog (moja karta nie ma innej możliwości) po 3 godzinach pracy wylączyłem i odpaliłem kompa na drugi dzień. Monitor wystartował i przy ładowaniu systemu zgasł. Widać tylko bardzo delikatną (prawie nie zauważalna) poświatę. Coś się poprzestawiało czy ratuje mnie tylko wymiana? Możecie pomóc? PLEASE
Dzięki ale to nic nie dało dalej nie działa. Czy LCD ma jakąś "lampę" odpowiedzialną za świecenie panela? Na konwencjonalnym komp chodzi. Na LCD "czarna magia"
[ Dodano: Dzisiaj o 15:44 ] Wesołych Świąt i dzięki za odpowiedź (jedyna przez cały dzień)
Może coś się poprzestawiało w ustawieniach monitora Na początek przewertuj całą instrukcję. Skoro na laptopie monitor też nie działa to można spodziewać się najgorszego Dostałeś jakieś stery do tego monitora
Wszystko już przewertowałem, stery są zainstalowane, Najgorsze że nawet OSD nie widać, a to powinno świecić bez jakichkolwiek sterowników, kompów i innych gadów.