Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 sony dw-d22a • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Witam, otóż mam problem z tą nagrywarką. Kupilem jako używke na allegro, niby sprawna, wszyscy zachwalali no ale cóż, u mnie nie nagrywa... ;( Wywala taki oto błąd, zarówno w nero jak i w imgburn:
http://www.bi3.pl/img/7114nagrywarka.JPG
Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.
To nie wina płytek... Próbowałem na różnych różnistych, począwszy od tych za 3,5 złotego Verbatima 4.7 gb do najzwyklejszych za 60 groszy z Auchana ;] za każdym razem ten błąd ;/
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.......................... naprawdę, aż ciężko ich wyprzedzić .