Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 sieć ethernet • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio • AnyDesk • Folder Guard • OkMap • Mozilla Firefox • 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser
Mam problem,połączyłem 2 kompy kablem skrossowanym kompy sie wykrywają(chyba),ale na jednym z nich tym bez neta pisze połączenie ograniczone lub brak łączności.od pewnego czasu na 2 PC pisze połączone tylko ze na każdym z nich na statusie pisze ze wysyła ,ale nic nie odbiera,na kompie bez neta dalej nie mam neta co robić?
P.S:używam Win XP SP2
^wik napisał(a):pisze ze wysyła ,ale nic nie odbiera
kabel dobrze scrosowany i wtyczki dobrze dociśnięte??
ja tak miałem jak nie docisnołem dobrze tych blaszek we wtyczce a kumplowi sie pomerdały kolorki i efekt ten sam
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.......................... naprawdę, aż ciężko ich wyprzedzić .