Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
ściągnie w ff • programosy.pl

• Ogłoszenie:

ściągnie w ff

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Ściągnie w FF

Postprzez radziuBYCZEK 11 Lip 2006, 20:59

reklama
Ściągam sobie 2 party 'jay i cichy bob kontratakują' (od was miałem linki) no i wyłączyłem FF i ściąganie też.No i włączyłem w obydwóch 'Pobierz ponownie' było przez dłuższy czas 'Rozpoczynanie...' no i gdy już pisało 'Zakończono' i chcę otworzyć ten plik Winrar i wyskakuj błąd, dlaczego :?: :?
Awatar użytkownika
radziuBYCZEK
~user

Dołączenie: 28 Maj 2006, 17:49
Miejscowość: za tobą
Pochwały: 6

Postprzez reckomar 11 Lip 2006, 21:08

Z kąd to ściągałeś? .. ff czasem dla mnie też robił taki trick po wznowieniu .. niby kończył ,a plik był niekompletny.. sprawdź ile plik powinien mieć,a ile ma po niby zakończeniu.. może zrób pobierz ponownie.. tak kilka razy.. jak nic nie da zacznij niestety od nowa
Ostatnio edytowany przez reckomar, 11 Lip 2006, 21:13, edytowano w sumie 1 raz
Zasiejesz myśl, zbierzesz działanie. Działanie zaowocuje nawykiem, a ten da plon w postaci charakteru. Charakter jest ziarnem,...z którego wykiełkuje twoje
przeznaczenie... życie jest po to żeby się nim cieszyć! KUR** ZA WSZELKĄ CENĘ! I PAMIĘTAJ !,że obok chwil, które można przeżyć się nie przebiega!!!
Awatar użytkownika
reckomar
~user

Dołączenie: 23 Lut 2006, 13:48
Miejscowość: waw.pl.uk
Pochwały: 59

Postprzez radziuBYCZEK 11 Lip 2006, 21:11

0 KB ma :(
Robie jeszcze raz 'pobierz ponownie'
Awatar użytkownika
radziuBYCZEK
~user

Postprzez fluid 11 Lip 2006, 21:12

jak sciagales z jakiegos serwera pokroju rapidshare czy megaupload to jest to normalne bo te serwery nei zezwalaja na kontynuacje polaczen i wtedy sprawa wyglada tak jak opisales
przegladarka pokazuje ze skonczyla pobieranie a plik fizycznie zajmuje kilka kilobajtow
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW
Each EMO can suck my ballsack but one in particular...
NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE
GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Awatar użytkownika
fluid
*mod

Dołączenie: 12 Gru 2004, 00:38
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 947

Postprzez radziuBYCZEK 11 Lip 2006, 21:14

fluid napisał(a):ak sciagales z jakiegos serwera pokroju rapidshare czy megaupload

No to niestety 'po ptokach' bo ja to ściągałem z jakiegoś files.to.
No szkoda, ale pozostaje mi ściągnięcie jeszcze raz.
Dzięki za pomoc.
Awatar użytkownika
radziuBYCZEK
~user

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 95 gości