W temacie GSM jestem zupełnie zielony,więc prosiłbym użytkowników wyżej wymienionych telefonów o opinie którą komórkę kupić.
rastaD napisał(a):Telefon to nie cyfrówka -.- słabo doradziłes... widze ze sie kierujesz bajerami... jeśłi chcesz miec bajeracki telefon to kup sobie jakies chinskie zabawki z MP4 do szpanu... albo najlepiej MP5 bo jest nowszy -.- o ile jest takie coś wogóle .... Bierz motorole bo póxniej bedziesz załował ... pozdrawiam
rastaD napisał(a):widze ze sie kierujesz bajerami
rastaD napisał(a):telefon genialnie sie prezentuje
rastaD napisał(a):motorola jest chyba raczej mniej awaryjna od sagemów
rastaD napisał(a):jak ide gdzieś czy siedze nawet to nie odczuwam ze mam cegłe w kieszeni
rastaD napisał(a):a jak ktoś zobaczy ze masz L7 V3 albo inna motorole to juz inaczej na Ciebie patrzą
rastaD napisał(a):Sagem nawet respektu nie budzi
rastaD napisał(a):a poza tym L6/7 nie śa własnie delikatne... wrażliwa na kurz tez nie jest ani na wilgoć bo to zadna pancerna nokia nie jest...
Fczas napisał(a):A i jeszcze jeden istotny minus Motoroli - brak T9
fluid napisał(a):Fczas napisał(a):A i jeszcze jeden istotny minus Motoroli - brak T9
co ty zes palił????![]()
![]()
jakos mialem L6 teraz mam V3 i kazda ma T9 wiec cos ci sie kolego pomerdalo
Krs-01 napisał(a):T9 bo ma Itapa
fluid napisał(a):ie chodzi o nazwe tylko o zasade dzialania ktora jest taka sama
Vandar napisał(a):rastaD napisał(a):a poza tym L6/7 nie śa własnie delikatne... wrażliwa na kurz tez nie jest ani na wilgoć bo to zadna pancerna nokia nie jest...
Radze obeznac sie troche w temacie...
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości