W temacie GSM jestem zupełnie zielony,więc prosiłbym użytkowników wyżej wymienionych telefonów o opinie którą komórkę kupić.

no popatrz sobie nawet na nią
 no popatrz sobie nawet na nią  mówi do Ciebie przeciez weź mnie
 mówi do Ciebie przeciez weź mnie  ;D pozdro
 ;D pozdro

i jestem zadowolony
 i jestem zadowolony  telefon genialnie sie prezentuje
 telefon genialnie sie prezentuje  L7 ma ... chyba wiesz co ma jeśli chcesz kupic
 L7 ma ... chyba wiesz co ma jeśli chcesz kupic  a motorola jest chyba raczej mniej awaryjna od sagemów
 a motorola jest chyba raczej mniej awaryjna od sagemów 

rastaD napisał(a):Telefon to nie cyfrówka -.- słabo doradziłes... widze ze sie kierujesz bajerami... jeśłi chcesz miec bajeracki telefon to kup sobie jakies chinskie zabawki z MP4 do szpanu... albo najlepiej MP5 bo jest nowszy -.- o ile jest takie coś wogóle .... Bierz motorole bo póxniej bedziesz załował ... pozdrawiam
 piszesz ciagle bierz bo jest fajna i tyle.
 piszesz ciagle bierz bo jest fajna i tyle. 

rastaD napisał(a):widze ze sie kierujesz bajerami
rastaD napisał(a):telefon genialnie sie prezentuje
 z Twojej wypowiedzi wynika, że w telefonie ważniejszy jest wygląd, niż to co jest w środku.
 z Twojej wypowiedzi wynika, że w telefonie ważniejszy jest wygląd, niż to co jest w środku.rastaD napisał(a):motorola jest chyba raczej mniej awaryjna od sagemów
rastaD napisał(a):jak ide gdzieś czy siedze nawet to nie odczuwam ze mam cegłe w kieszeni

rastaD napisał(a):a jak ktoś zobaczy ze masz L7 V3 albo inna motorole to juz inaczej na Ciebie patrzą
 , ale przyznaję, że
 , ale przyznaję, że rastaD napisał(a):Sagem nawet respektu nie budzi

rastaD napisał(a):a poza tym L6/7 nie śa własnie delikatne... wrażliwa na kurz tez nie jest ani na wilgoć bo to zadna pancerna nokia nie jest...
 Radze obeznac sie troche w temacie...

Fczas napisał(a):A i jeszcze jeden istotny minus Motoroli - brak T9

fluid napisał(a):Fczas napisał(a):A i jeszcze jeden istotny minus Motoroli - brak T9
co ty zes palił????

jakos mialem L6 teraz mam V3 i kazda ma T9 wiec cos ci sie kolego pomerdalo
 ale sie prawie niczym nie rozni
 ale sie prawie niczym nie rozni

Krs-01 napisał(a):T9 bo ma Itapa

fluid napisał(a):ie chodzi o nazwe tylko o zasade dzialania ktora jest taka sama
 ...Ja jako uzytkownik T9 po wzieciu motoroli V3 mojej matki nie moglem sie polapac...
 ...Ja jako uzytkownik T9 po wzieciu motoroli V3 mojej matki nie moglem sie polapac...  ..Roznica polega na tym ze iTab probuje zgadnac co chcesz napisac (np podajesz 3-4 pierwsze litery a iTab "zgaduje" dalsza czesc wyrazu) a T9 skleja słowo TYLKO z liter jakie mu podales
 ..Roznica polega na tym ze iTab probuje zgadnac co chcesz napisac (np podajesz 3-4 pierwsze litery a iTab "zgaduje" dalsza czesc wyrazu) a T9 skleja słowo TYLKO z liter jakie mu podales  Na tym polega zasadnicza roznica
 Na tym polega zasadnicza roznica 

Vandar napisał(a):rastaD napisał(a):a poza tym L6/7 nie śa własnie delikatne... wrażliwa na kurz tez nie jest ani na wilgoć bo to zadna pancerna nokia nie jest...

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość