Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 reinstal • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Pegasun System Utilities • Far Manager • GameEx • Metatogger • Ron's Editor • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • FreeCAD
Witam. Mam nadzieję,że dobrze umieściłem temat. Otóż szykuję sie do reinstalki i zastanawiam się, czy programy które poinstalowałem na dysku syst. mogę poprzenosić gdzie indziej, czy muszę odinstalować i instalować na nowo? Jeśli jest taka możliwość (przeniesienie) to proszę o podpowiedź jak to zrobić. Co do przyczyn reinstalki, to komputer mi się zamula i przypuszczam, że to może mieć związek z faktem zawalenia dysku C (tam mam windę). Sprawdzanie logów nic nie wykazało... Pozdrawiam.
Możesz postawić ghosta po nowej instalacji - zaoszczędzi Ci to później czasu na zbędne instalacje.
http://forum.programosy.pl/norton-ghost-kopia-dysku-lub-partycji-vt10196.html
Nie koniecznie. Część programów chodzi nawet bez potrzeby instalacji nawet po przeniesieniu plików (większość gier itd.) choć niektóre, np. pakiet office, nero, produkty firmy adobe i inne które zapisują ważne dane w rejestrze systemowym będą wymagać reinstalacji.