Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Radeon hd3850 problem? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Witam, zakupilem dzis Radeon hd3850 512mb sapphire. Pytanie moje brzmi czy normlane jest to ze waitrak na radiatorze raz sie kreci raz przestaje ogolnie tak jest co chwile. Dodam ze podczas grania krecil sie caly czas. Z gory dziekuje za pomoc
tak, bo kiedy nie potrzebuje chłodzenia, to po prostu wyłącza wiatrak - mam tak w swojej 8800GT
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL "Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
basior1964 napisał(a):a podczas grania chodzi non stop
tak, bo wtedy komputer jest 'w stresie' więc to normalne. mam identycznie.
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL "Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan