<rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl> Walnąłem prawdziwego rotfla
<rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl> Walnąłem prawdziwego rotfla  <rotfl><rotfl>
<rotfl><rotfl>
Niech będzie jak jest, tylko wsparcie na sponsor zmienić i gitara.
Mnie tam kolorku nie potrzeba, preferuje czarny \m/

<rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl> Walnąłem prawdziwego rotfla
<rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl> Walnąłem prawdziwego rotfla  <rotfl><rotfl>
<rotfl><rotfl>

Reveler napisał(a):Nie żeby coś, ale spójrzcie na naszych mini-modów (tych bez kolorów) a zwłaszcza jednego - IMO przegina w obowiązkach
Wojtasgls napisał(a):Poprostu mnie troche dziwi ze ze pare fioletowych jest osob ktorzy ze 100 lat na forum nie bylo a juz nie mowie o pomocy

się nimi zajmują.
   się nimi zajmują.
Tomashek L. napisał(a):Wojtasgls napisał:
Poprostu mnie troche dziwi ze ze pare fioletowych jest osob ktorzy ze 100 lat na forum nie bylo a juz nie mowie o pomocy
Dali FTP więc mają wpsarcie a za to właśnie mają kolor. Poza tym nie jest nigdzie napisane, że "dajesz FTP - musisz pisać i pomagać na forum".

Tomashek L. napisał(a):Reveler napisał(a):Nie żeby coś, ale spójrzcie na naszych mini-modów (tych bez kolorów) a zwłaszcza jednego - IMO przegina w obowiązkach
Niestety moim zdaniem też. Władza uderza do głowy i chcą więcej no a potem galop...
Pomaga więc będzie pomagać a kolorek tu nic nie da. IMO może nawet lekko zaszkodzić niektórym.

Ten co dal te 100mb bez obrazy powinien się nazywać sponsor albo jakoś tak. A ten co pomaga i to widać słychać i czuć to wsparcie

kom123 napisał(a):Ten co dal te 100mb bez obrazy powinien się nazywać sponsor

zabronione to jest ?

nevesu napisał(a):Fakt TSAP czasami troche przegina monologi na sb

fluid napisał(a):czy kiedykolwiek olalem to co do mnie pisales???

Wojtasgls napisał(a):kurcze panowie robicie syff.
ToServeAndProtect napisał(a):nevesu ty się lepiej nie odzywaj. co do spamu na sb to go nie robie. 2 razy napisałem kilka linijek pod rząd bo używałem z przyzwyczajenia enter zamiast pisać dalej. ty nawet nie wiesz co to przegięcie. sam przeginasz
 Jednak nie martw się, posiadasz świetne referecje na pełnoprawnego moderatora tego forum.
 Jednak nie martw się, posiadasz świetne referecje na pełnoprawnego moderatora tego forum. 

ToServeAndProtect napisał(a):nevesu ty się lepiej nie odzywaj. co do spamu na sb to go nie robie. 2 razy napisałem kilka linijek pod rząd bo używałem z przyzwyczajenia enter zamiast pisać dalej. ty nawet nie wiesz co to przegięcie. sam przeginasz
mikstet napisał(a):Zaiste wspaniały pomysł.

nevesu napisał(a): ale niech władza sama wybiera ...

czy ja gdzies napisalem o nowej randze itd. Chodzi o to  ze ranga wsparcie pownno wspierac forum ale tez forumowiczow czyli pomagalo a jest paru takich fioletowych co nie ma ich i nie udzialaja sie wogule lub prawie wogule na forum i ich mozna by exit i zastapic ich nowymi zasluzonymi userami. Na pewno by sie ucieszyli i by to bylo wyroznienie dla nich. (nie ma zadnego wyscigu szczurow - gora by wybiera odpowiednie osoby)
 czy ja gdzies napisalem o nowej randze itd. Chodzi o to  ze ranga wsparcie pownno wspierac forum ale tez forumowiczow czyli pomagalo a jest paru takich fioletowych co nie ma ich i nie udzialaja sie wogule lub prawie wogule na forum i ich mozna by exit i zastapic ich nowymi zasluzonymi userami. Na pewno by sie ucieszyli i by to bylo wyroznienie dla nich. (nie ma zadnego wyscigu szczurow - gora by wybiera odpowiednie osoby) 
 o nowych rangach bo to na bank nie przejdzie i ja tez jestem na nie
 o nowych rangach bo to na bank nie przejdzie i ja tez jestem na nie  oraz swoich prywatnych pretensji np. do TSAPA. Psujecie mi temat i tyle...
 oraz swoich prywatnych pretensji np. do TSAPA. Psujecie mi temat i tyle...

guma166 napisał(a):Zacznie się jakiś wyścig szczurów albo szpaków(robert- bez obrazy- joke).

Robert napisał(a):przez takich userów jak ty forum schodzi na psy - jesteś z siebie dumny że mi dokuczyłeś? łahaha ale śmieszne.... n/c

Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości