Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
pulpit nie mogę ustawić tapety • programosy.pl

• Ogłoszenie:

pulpit nie mogę ustawić tapety

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

pulpit nie mogę ustawić tapety

Postprzez Eugi 13 Mar 2008, 19:13

reklama
Witam. Brardzo proszę o pomoc. Nie wiem co się stało ale nie mogę ustawić sobie na pulpicie żadnej tapety, ponieważ kiedy to robię jej górny lewy róg pojawia się w prawym dolnym rogu ekranu i wydać jej tylko kawałek. Co to może być i jak zrobić aby tapeta była ustawiona normalnie? Próbowałam już chyba wszystkiego :( Dziękuję.
Awatar użytkownika
Eugi
~user

Dołączenie: 31 Paź 2006, 18:54

Postprzez kahoona 14 Mar 2008, 14:03

Nie masz włączonego aby "active desktop"? We właściwościach ekranu.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Postprzez Dzi@dek 14 Mar 2008, 14:20

kahoona napisał(a):Nie masz włączonego aby "active desktop"? We właściwościach ekranu.

Jeśli to nie zadziała zapraszam :arrow: do poczytania tego tematu.
Image Image
Dzi@dek
^zasłużony

Dołączenie: 11 Gru 2006, 20:18
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 210

Postprzez Eugi 14 Mar 2008, 15:56

Dziękuję, miałam coś pozmieniane w Active Deskop, ale teraz jest już dobrze ^^

...
A jednak nadal mam mały problem :? Aby pozbyć się poprzedniego zaznaczyłam w opcjach funkcję "zablokuj elementy pulpitu". Wtedy tapeta ustawia się normalnie. Ale za to ikonki mają niebieskie tło, a nie przeźropczyste jak po wyłączeniu tej funkci. Czy dałoby się zrobić tak aby tapeta była ustawiona normalnie, a ikonki były przeźropczyste?
Awatar użytkownika
Eugi
~user

Dołączenie: 31 Paź 2006, 18:54

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości