Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

przy instalacji xp • programosy.pl

• Ogłoszenie:

przy instalacji xp

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Przy instalacji XP

Postprzez tatanka 08 Mar 2008, 15:27

reklama
Temat wielokrotnie poruszany, ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
Proces instalacji przebiega normalnie, do momentu restartu kompa po skopiowaniu plików. Informacja , że po restarcie proces instalacji będzie trwał nadal, i tu zaczyna się problem bo instalka zaczyna się od nowa i tak już 15 razy. Próbowałem przeróżnych sposobów, pytałem kolegów i nikt już nie ma pomysłu co dalej. Pierwsza instalacja systemu, pół roku wcześniej przebiegła bez problemów. Winda orginalna, co do zawartości kompa to nie będę wymyślał, nie znam dokładnie bo to nie mój
Boksera może obrazić każdy, ale nie każdy zdąży przeprosić....
Awatar użytkownika
tatanka
~user

Dołączenie: 02 Lut 2006, 20:17
Miejscowość: Łódź, miasto Łódź

Postprzez jeff 08 Mar 2008, 15:48

a czy czasem jak jest reset i w czasie ładowania wina nie wciskasz jakiś klawiszów powodujących "rozruch płyty i start instalki" ?
jeff

Postprzez tatanka 08 Mar 2008, 17:11

Nie, zupełnie go nie tykam. Próbowałem już z trzech różnych płyt to robić, ale też bez skutku.
Boksera może obrazić każdy, ale nie każdy zdąży przeprosić....
Awatar użytkownika
tatanka
~user

Dołączenie: 02 Lut 2006, 20:17
Miejscowość: Łódź, miasto Łódź

Postprzez kahoona 09 Mar 2008, 00:28

tatanka - usuń partycje, załóż od nowa i sformatuj programem partition magic - na przykład. Dopiero po tej operacji instalacja systemu.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości