Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
program do bad sektorów na dysku • programosy.pl

• Ogłoszenie:

program do bad sektorów na dysku

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Program do bad sektorów na dysku

Postprzez oko26 16 Lut 2007, 18:13

reklama
Witam Wszystkich...

Na moin dysku pojawiły sie bad sektory, bad sektory mam na samym poczatku dysku co wywala mi pliki systemowe. Słyszałem że są programy kture moga usunac ten poczatek dysku(z bad sektorami) tak zeby byl on niewidoczny(ta część z badami) i przy instalacji systemu system nieinstalowal sie na bad sektorach. Jezeli ktos wie jakim programem moge to zrobic bede wdzieczny bo dysk stracił własnie gwarancje..
oko26
~user

Dołączenie: 16 Lut 2007, 15:46
Miejscowość: Kozienice

Postprzez DeadOrAlive 16 Lut 2007, 18:25

Odradzam instalowania czegokolwiek na dysku z bad-ami, a w szczególności systemu. To, że są bady oznacza na 99%, że będzie ich przybywać, taki dysk nadaje się raczej na śmietnik lub allegro :wink:
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez Mike 16 Lut 2007, 18:31

Może HDD Regenerator coś pomoże lub Norton Disc Doctor będzie mógł wyłączyć uszkodzoną część dysku.

Sprawdz jeszcze Partition Magic on powinien mieć możliwośc podzielenia dysku omijając ten początek dysku.

Pamiętaj jednak, że ilośc badów może się zwiększyć i twoje dane na tym dysku już nigdy nie będą bezpieczne :roll:
Awatar użytkownika
Mike
*mod

Dołączenie: 16 Gru 2005, 13:30
Pochwały: 989

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości