Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem ze ściąganiem pilków • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem ze ściąganiem pilków

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

Problem ze ściąganiem pilków

Postprzez Louie91 26 Lip 2007, 12:57

Od przedwczoraj, mam problem ze ściąganiem plików. Włączam ściąganie (z przeglądarki) i leci do jakiegoś procenta, zatrzymuje się, a jakiś czas później wyłącza się w ogóle. Wydaje mi się, że nie jest to wina przeglądarki, bo dzieje mi się tak na obydwóch które mam (Mozilla Firefox, oraz Internet Explorer). Wydaje mi się też, że nie jest to wina serwerów z których ściągam, bo próbowałem z kilku, a chyba wszystkie naraz się nie zepsuły? Może to wina łącza? Miał ktoś już podobny problem?
Louie91
~user

Dołączenie: 01 Mar 2007, 23:03
Miejscowość: Pszczyna

Postprzez Wojtasgls 26 Lip 2007, 13:00

a mozna wiedziec jaki masz net? Oraz poczytaj i wstaw:

http://forum.programosy.pl/hijackthis-amp-silent-runners-gtobsuga-i-umieszczanie-vt9452.html
Image
NIE POMAGAM NA PW!!!
Awatar użytkownika
Wojtasgls
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 02 Gru 2005, 00:14
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Pochwały: 229

Postprzez Louie91 26 Lip 2007, 13:03

Wojtasgls napisał(a):a mozna wiedziec jaki masz net?

512 kb/s, Neostrada TP, ale posiadam także router, ponieważ mam w domu dwa komputery, chociaż wątpie, żeby w tym tkwił problem, ponieważ próbowałem ściągać też, gdy tamten był wyłączony, ale to nic nie daje.

[ Dodano: Dzisiaj o 13:09 ]
I jeszcze dodam co zaobserwowałem właśnie - gdy oglądam filmiki, buforują się one do pewnego momentu, a potem zatrzymują się i już nie rusza :(. Może ktoś się spotkał z takim czymś?
Louie91
~user

Dołączenie: 01 Mar 2007, 23:03
Miejscowość: Pszczyna

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości