Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z zameldowaniem-sparvoip • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z zameldowaniem-sparvoip

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Problem z zameldowaniem-SparVoip

Postprzez kambodza 29 Lis 2006, 00:39

reklama
Czesc.Mam wlasnie ten prodram SparVoip od nie dawna i nie moge teraz zniego korzystac.Na poczatku bylo dobrze jak sie wykonczyl limit to zameldowalem sie na nowo i tak zrobilem przez 4 razy ale teraz juz w ogole nie moge sie zameldowac wyskakuje mi ciagle jakis blad.Poprosilem kolege zeby mnie zameldowal to jemu sie udalo normalnie.Wiec dlaczego ja nie moge.Moze ze za duzo telefonowalem na pocuatku?
Pomozcie prosze.Pozdrawiam serdecznie.javascript:emoticon('')
kambodza
~user

Dołączenie: 26 Wrz 2006, 22:10
Miejscowość: Gelsenkirchen, Niemcy

Postprzez Zip 29 Lis 2006, 23:22

Zameldować = zarejstrowac konto tak ?

Poprostu przesadziłes z kontami z jednego IP i Ci zablokowali , łot cała filozofia
Zip
~user

Dołączenie: 12 Lis 2004, 16:06
Miejscowość: _____Zamość____ IQ : 162
Pochwały: 54

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości