Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z quakem 4 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z quakem 4

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

Problem z Quakem 4

Postprzez rahul15 01 Lip 2006, 16:25

reklama
Witam.Mam problem z Qukaem 4 a mianowicie wszystko sie juz zainstalowało cerial działa, zmieniam ustawienia na wysokie rozdzilczosc tez klikam nową grę, pasek ładuje sie ale gdzies centymetr przed koncem staje i nie chce dojsc do konca.
Pozdrawiam.
rahul15
~user

Dołączenie: 01 Lip 2006, 15:44

Postprzez Hellfire 01 Lip 2006, 16:27

Podaj konfig sprzetowy komputera (karta graficzna, procesor, ile ramu i jaki zasilacz).
<rotfl>
Awatar użytkownika
Hellfire
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 18:24
Miejscowość: Kluszkowce
Pochwały: 162

Postprzez wakabajaszi 01 Lip 2006, 16:29

komputer też sie zawiesza, czy nie. Jeśli nie to poczekaj troche dłużej, zmniejsz rozdzielczość i detale, a jak to nie pomoże to reinstaluj grę.
Zapraszam wszystkich grających w silkroad online na stronke w moim profilu.
Awatar użytkownika
wakabajaszi
~user

Dołączenie: 15 Cze 2006, 19:06
Pochwały: 2

Postprzez rahul15 01 Lip 2006, 16:58

Sempron 3000 socket 939 geforce 6800 ultra 512mb zasilacz 350W. Komputer jest naprawde dobry wszystkie inne gry działają super. Pamietam ze tez tak miałem na poprzednim komputerze. ale nie pamietam juz co zrobiłem ze sie udało(korzystałem z tej samej pyty z grą) :D sterowniki 91.31 najnowsze. To znaczy chyba jak sie pierwszy raz coś ładuje czyli nowa gra to moze byc dłuzej słychac ze dysk cos kręci a nie sie zawiesza.
rahul15
~user

Dołączenie: 01 Lip 2006, 15:44

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości