Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z pulpitem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z pulpitem

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

problem z pulpitem

Postprzez SCARS 18 Sty 2008, 15:32

reklama
Wiem ze to banalne i glupie ale nie potrafie sobie poradzic :D takze prose was o pomoc :) mialem wirusa worm.win32.netsky(jakos tak xD). Usunalem go za pomoca ComboFix, wirusa juz nie ma, tylko niewiedziec czemu mam teraz bialy pulpit, ikony widac moge naciskac, ale nie moge zaznaczac paru obiektow, a wlasciwy pulpit, obrazek ktory mam na nim jest schowany za tym bialym kwadratem. Moje pytanie brzmi: jak sie tego pozbyc? prosze o pomoc :) :D

ps. jesli to zly dzial prosze o przeniesienie do odpowiedniego

ZMIENILEM NAZWE TEMATU
Ostatnio edytowany przez SCARS 18 Sty 2008, 16:06, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
SCARS
~user

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:10

Postprzez jarek* 18 Sty 2008, 15:36

na początek to zmięn nazwe tematu bo ci zaraz kreche wlepią pisze to bo nie chce raportować takich pierdół
Image
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.......................... naprawdę, aż ciężko ich wyprzedzić .
jarek*
~user

Dołączenie: 28 Lut 2006, 15:34
Pochwały: 39

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości