Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z proxy • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FreeCAD • PanoramaStudio • CrystalDiskInfo Portable • CrystalDiskInfo • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper
czesc mam takie zapytanko mam internet z satfilmu i do nie dawna laczylem sie z netem przez proxy to jest (192.168.1.248 port 80) ktory dal mi kolega jak z tego korzystalem to stronki internetowe otwieraly sie bardzo szybko jak i sciaganie bylo na niezlym poziomie teraz od jakis dwoch dni ten adres proxy nie dziala chcialem wiedziec czy ktos tez kozystal z tego adresu proxy i czy tez mam z tym problem bo jak go uzywam to sie nie chce otworzyc zadna stronka i jest lipa bo jak go wylacze to net sie muli jak nie wiem prosze o wasza opinie o tym
musisz co pewien czas sprawdzać czy twoje proxy działa możesz to zrobić na tej stronce
http://proxy.net.pl/ jak nie działa musisz zmienić na szczęście prawie codziennie są nowe