Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Problem z plikami open office • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • OCCT • Spotify • MiTeC EXE Explorer • PilotEdit Lite • Viber • Vivaldi Portable • Vivaldi • MiTeC Task Manager Deluxe
Mam pewiem problem. Mam napisane dokumenty w programie OpenOffice, chciałabym wysłać je na pewien e-mail, lecz niestety jest napisane, że format pliku nie jest akceptowany. Dopuszczalne typy plików to jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, html, swf, txt, xls, docx, xlsx.
Otwórz swój dokument i z menu plik wybierz zapisz jako.... Pod nazwą pliku powinieneś mieć możliwość wyboru rozszerzenia/formatu w jakim dokument zostanie zapisany. Wybierz z listy MS Office
Nie mam tego syfu ale po zajrzeniu na kompa rodziców to widzę, że jest opcja Microsoft Word 97/2000/XP (.doc) a w przypadku arkusza to Microsoft Excel 97/2000/XP (.xls)