Witam mam problem z neostradą, zainstalowałem nowy system xp (przedtem był 98, wszystko pięknie się zaintalowało znaczy sie sterowniki od modemu sagem (połączenie bez płyty tp i z tp testowane) i cały czas pokazuje mi kommuinikat że nalezy zrestartować system,(
na dole prawidłowo zapalił się zielony trójkącik ale nie pokazała się ikonka na pulpicie) bez względu na to czy jest to z płytą tp czy też same stery. Czy przyczyną może byż brak karty sieciowej którą wyjąłem bo przedtem działało na 98 bez problemu a teraz kłopot bo netu brak. Jak bym mógł prosić o pomoc jakąś, ściągnołem nowe stery itp, na innym kompie działa a na tym jednym nie. Płyta to Abit 133BX-Raid, inne użądzenia działąją poprawinie pod usb, jutro planuje podłączyć mój drugi modem ale nie sądze żeby to pomogło
Ciekaw jestem gdzie leżey przyczyna że ikonki nie ma na pulpicie, ręcznie też nic, modem zainstalowany poprawine wszystko dziła i pokazuje w menadżerze urządzeń
Prosze o rade bo sprawa dość nagła bo to kompik w pracy, co prawda mam inny na którym jest ten sam system a wszytsko śmiga aż miło i zero problemów.