Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z nagrywaniem w ulead video studio!! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z nagrywaniem w ulead video studio!!

Miejsce dla każdego kinomanka. Zwiastuny, opinie, recenzje, efekty specjalne. Kochasz Kino - weź udział w dyskusji :)

Problem z nagrywaniem w ulead video studio!!

Postprzez kasia831 21 Maj 2008, 09:36

reklama
Witam!!
Mam pytanko :roll: nagrywam pplyte z wesela przerobioną w programie ulead video studio. Pierwsza płyta nagrała się bez problemu, natomiast druga część już nie :evil: najpierw przy 6 % wyskakiwał nieoczekiwany błąd i przerywało nagrywanie. Nagrywarka jest nowa więc to na pewno wina projektu ale jaka????Zmieniłam przejścia pomiędzy zdjęciami na samym początku i płyta przeszła te 6% i nagrywała się dalej ale za to zatrzymała się na 26% i znowu przerwała nagrywanie??Czy to oznacza ze mam znowu zlikwidować jakieś przejście albo jakiś efekt????Zależy mi na szybkiej odpowiedzi ponieważ muszę nagrać tą płytę jeszcze dziś gdyż mam wersję testową i tylko do jutra chyba że ktoś zna klucz aktywacyjny do ulead video studio 11 PLUS, to też bym była wdzięczna =D> =D>
Proszę o pomoc!!
Pozdrawiam :D
kasia831
~user

Dołączenie: 13 Maj 2008, 13:42

Powróć do Filmy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość