Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z monitorem w laptopie • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil • Balabolka Portable • Balabolka • Visual Studio Code • XRECODE III Portable
mam laptopa juz ponad 2 lata i od wczoraj mam mala kreske przechodzaca w zdluz monitora niby nic wielkiego ale denerwujace na poczatku znikala ale teraz jest na stale. pytanie czy to problem z monitorem czy moze z karta graficzna co watpie i jak do ch..ry to naprawic czy jest w ogole jakas szansa. za wszelkie informacje z gory dziekuje pozdawiam
Pokaż fotkę tego laptopa, ponieważ się nie spotkałem z laptopem posiadającym monitor, laptopy mają matryce I to będzie najprawdopodobniej wina ów matrycy "monitora" aha...podaj model karty graficznej
"(...)Gdybym mówił językami wszystkich ludzi, a miłości bym nie miał, nikim bym nie był, stałbym się jak miedź brzęcząca i jak kamień brzmiący(...)" Autor: Nieznany
sam nie moge uwierzyc teraz jak to napisalem ale zdarza sie niestety.
ale jedzmy dalej karta to radeon x600 se martyca jest 17" i niestety skonczyla mi sie gwarancja wiec moze byc problem tak ze bede wdzieczny jak kazda pomocna informacje