Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z moimi dokumentami • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z moimi dokumentami

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

problem z moimi dokumentami

Postprzez jarusk 27 Gru 2005, 14:21

reklama
mam dziwny problem z moimi dokumentami, mianowicie uruchamia sie windows xp jest zapraszamy, potem wszystko sie laduje i wyskakuja moje dokumenty. tak podczas kazdego uruchamiania. od razu zaznaczam ze nie mam nic o moich dokumentach w "msconfig"ani w "autostarcie". nie ukrywam ze denerwuja mnie te dokumenty otwirajace sie za kazdym starem systemu.prosze o szybka pomoc
jarusk
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 14:17

Postprzez stary* 27 Gru 2005, 17:07

czasami tak jest...ja tak miałem ale z pewnym folderem na partycji E:....i też przy kazdym uruchomieniu się komputera wyskakiwał mi ten folder....problem zniknął, gdy wyłączyłem ten folder i uruchomiłem ponownie windę...
pozDRO;);0
Awatar użytkownika
stary*
~user

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 12:40
Miejscowość: Ruda Śląska
Pochwały: 145

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości