Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z grafiką • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z grafiką

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Problem z grafiką

Postprzez musashi_007 31 Gru 2007, 16:47

reklama
Witam. Od dłuższego czasu posiadam GF 8600GE od Galaxy, karta działa bez zarzutu, jednak dzisiaj przytrafił się pewien problem, mianowicie wkurzająca półprzezroczysta szachownica pojawiająca się na ekranie przy włączeniu jakiejkolwiek gry. Pamiętam, że raz kiedyś zaliczyłem dokładnie to samo, wiem też, że to naprawiłem - problem w tym, że nie pamiętam za bardzo jak :P Pamiętam tylko, że było to dosyć proste.. Jakieś pomysły.. ? :/
musashi_007
~user

Dołączenie: 25 Mar 2007, 13:07

Postprzez mitchelo 01 Sty 2008, 05:11

Ta szachownica jest tak caly czas w grze czy tylko podczas uruchamiania??

Sciagnij sobie Ntune i wykonaj test stabilnosci i napisz co sie dzieje
mitchelo
~user

Dołączenie: 06 Mar 2006, 19:47

Postprzez musashi_007 01 Sty 2008, 13:16

Szachownica zostaje na ekranie przez cały czas. A Ntune już ściągałem, po wykonaniu testu stabilności w wynikach nie mam nic, 0, czysty log.
musashi_007
~user

Dołączenie: 25 Mar 2007, 13:07

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości