Jeszcze jedna sprawa - utworzyłem sobie kilka list znajomych i pododawałem tam osoby, np lista rodzina, gimnazjum, studia itp. Tylko co z tego, skoro na liście znajomych i tak wszyscy są na jednej kupie bez żadnego podziału. Można zrobić, żeby zamiast jednej długiej listy znajomych wyświetlały się grupy, które utworzyłem? Czyli zamiast wszystkich nazwisk byłyby te listy, typu studia, rodzina i dopiero po kliknięciu na to otworzyłaby się lista osób należących do tej grupy? Co ciekawe, na stronie głównej mam jeden zbiorczy folder ,,znajomi", gdzie są wszyscy razem bez żadnego podziału, ale w menu ,,szukaj znajomych" po lewej pojawia się podział na utworzone przeze mnie listy, z tym że po kliknięciu na daną listę nie wyświetla się spis osób należących do tej listy, tylko spis wydarzeń związanych z tymi wydarzeniami - czyli widzę tam, kto z kim jest teraz znajomym, jakie dodał zdjęcie itp, a chcę tam widzieć tylko spis znajomych bez żadnych dodatków. I jak zrobić, żeby to było na stronie głównej, a nie w menu ,,szukaj znajomych"?
Kolejny problem - mogę usuwać własnoręcznie utworzone listy znajomych, ale nie mogę usunąć tych wbudowanych, typu ,,bliscy znajomi" i ,,dalsi znajomi". Nie jest mi to potrzebne i chcę to usunąć, a nie mogę.