Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z danymi • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z danymi

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Problem z danymi

Postprzez k_rzych 17 Paź 2007, 18:55

reklama
Witam wczoraj wyłączyłem komputer. Dzisiaj włanczam komputer i pokazuje mi sie komunikat ze brakuje jakiegoś pliku w windowsie. To myślę format pomoże i zbotowałem windowsa z drugiego dysku B. Odpalił się normalnie. Ale gdy wchodzę na partycję systemowa dysku A dysk jest czysty ale dane miejsce jest zajęte, na innych partycjach jest problem taki że nie mogę skopiować niektórych danych bo są uszkodzone albo nieistnieją. Proszę o pomoc bo mam cały dysk zapchany i niektóre dane mi są bardzo potrzebne a właśnie jak na złość ich się nie da. Proszę jeszcze raz o pomoc i sensowne odpowiedzi. Dodam ze dysk jest pod Sata 2

[ Dodano: Dzisiaj o 17:56 ]
Dodam jeszcze że wyskakuje mi błąd CHKDSK.
k_rzych
~user

Dołączenie: 06 Paź 2005, 19:21

Postprzez Zło_Dziej 17 Paź 2007, 19:23

Odpal z tego dysku na którym brakuje jakiegoś pliku i spróbuj z przywwracaniem systemu w trybie awaryjnym. Jakiego pliku brakuje??
Awatar użytkownika
Zło_Dziej
~user

Dołączenie: 28 Gru 2006, 14:16
Miejscowość: Lututów
Pochwały: 6

Postprzez k_rzych 17 Paź 2007, 20:29

Ale system z dysku tamtego mi się nie odpala. Na ostatnim ekranie przed ładowaniem Windowsa komputer restartuje się to samo jest na trybie awaryjnym. Nie ma jakiegoś programu który by pozwolił odzyskać te dane których nie widać a zajmują miejsce?
k_rzych
~user

Dołączenie: 06 Paź 2005, 19:21

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości