Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Prezentacja w latexie • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Prezentacja w latexie

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Prezentacja w latexie

Postprzez pracalic 21 Cze 2011, 23:22

reklama
Witam. Mam problem z latexem. Przy próbie przeinstalowania miktexa z wersji 2.5 na wersję 2.7 nie wyświetla mi podglądu pracy po kompilacji i wyskakuje mi błąd:
Przeglądarka DVI-Brak pliku fonta.
Przeglądarka DVI Błędna zawartość pliku fonta
Wszystko mam skonfigurowane według wszelakich instrukcji, kilkakrotnie przeinstalowane od nowa led, miktex kikla werscji, ghostscript, ghostview. winedt i nic nadal to samo, proszę o pomoc co oznaczają te błędy?
pracalic
~user

Dołączenie: 21 Cze 2011, 23:19

Prezentacja w latexie

Postprzez Haczyk 22 Cze 2011, 09:28

pracalic napisał(a):Przy próbie przeinstalowania miktexa z wersji 2.5 na wersję 2.7 nie wyświetla mi podglądu pracy
W czasie instalacji nowego miktexa wyskakuje Ci podgląd jakiegoś pdf-a ?

pracalic napisał(a):Przeglądarka DVI-Brak pliku fonta.
Przeglądarka DVI Błędna zawartość pliku fonta

Ten błąd wyskoczył ci kiedy chciałeś skompilować starego pdf (tworzonego na miktex 2.5) na nowej wersji (miktex 2.7) ?
Jeśli powyższe się zgadza to wklej początek swojego kodu - z includowanymi paczkami
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Haczyk
~user

Dołączenie: 21 Sty 2006, 16:11
Miejscowość: Drzewica/Bydgoszcz
Pochwały: 62

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości