witam, mam problem z lay'em, otoz pocialem go, zapisalem zoptymalizowane i kiedy chce otworzyc plik html nie wyswietla mi ze obrazy sa uszkodzone nie rozumiem, za kazdym razem jest tak ;/ uzywam photoshopa 7.0
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL "Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
Mialem takie cos kiedys, wystarczylo w moim przypadku przesiasc sie na o wiele bardziej wydajne w tym wypadku narzedzie, mowa tu o ImageReady. Potnij, file>save optimized as....
no właśnie przechodziłem do image ready i to samo :| nie wiem czemu... nawet robiłem wg tutoriala
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL "Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan