Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 player mp3 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio • AnyDesk • Folder Guard • OkMap • Mozilla Firefox • 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser
chce sobie kupic player mp3. rozejzalem sie troche po ofertach i jestem zszokowany iloscia modeli. moze jest na forum ktos kto siedzi w tym i mogly doradzic ktory wybrac? chcialbym jakis z tanszych z 512MB, nie koniecznie z radiem i dyktafonem
wlasciwie to jakosc jest dla mnie wazniejsza niz pojemnosc dlatego waham sie miedzy tymi dwoma:
http://allegro.pl/item102196274_mp3_512_fm_dykt_gw_f_vat_jednak_taniej_sie_da_.html
http://www.allegro.pl/item100383089_odtwarzacz_mp3_256_mb_easy_touch_et_1033.html
pierwszy jest 512 a drugi 256 ale ten drugi wyglada solidniej. ktory byscie wybrali?
Wziął bym (jeżeli bym był zmuszony) ten z pamięcią 256, ponieważ slyszalem o tej firmie i nie jest wcale taka najgorsza, ale radził bym Ci się wstrzymać z kupnem, dozbierać troche kasy i kupić coś lepszego bo są to odtwarzacze z niższej połki, jeżeli już to coś creative'a, albo ipoda (drogie), ale wtedy bedzie mozna sie cieszyć fajną mp3'ką
Jak już chcesz teraz brać, to zdecydowałbym sie na 512, ponieważ 256 to jednak troche mało. ( Ja mam 512 i mi nie starcza czasami ) Jeżeli nie bedziesz nim rzucał i będziesz o niego bardzo dbał to napewno pochodzi długi okres czasu Ale i tak polecam coś Creative'a, bo firma naprawde robi porządny sprzęt.
PZDR
Creativa 512 można NOWEGO kupic już za 249zł.Jest to bardzo dobra firma i jakośc dźwięku jest perfekcyjna dlatego radziłbym ci jeszcze do200zł uzbierac i sobie kupic np:
http://owi.pl/show.php?id=13331
Sam mam takiego i jestem zadowolony a 180zł za 512mb i nowey odtwaraz to wcale niedużo...