Striker napisał(a):PO pierwsze. Korzystałem już z Kazzy, ale jeżeli mam 2dni czekać na jedną piosnkę to dziekuję...
PO drugie. Liczyłem na życzliwość nikogo nie chciałem wykorzystywac więc jeżeli poczuliście się urażeni no to nie musicie tego ogłaszać wszem i wobec tylko sie po prostu nie wypowiadać. Pomóc nie mogę, bo mp3 mam niewiele i jeszcze nie wiedziałem, żeby któś poszukiwał którejś z moich...
Miałem pomóc stu osobom, że by sobie zasłużyć na wasza pomoc... Sorry, ale to jest śmieszne...
Widzę, z Twojej wypowiedzi, że jesteś jeszcze małolat lub tak się zachowujesz. Słuchaj... nie wiem, ile masz lat, ale samo życie DA CI JESZCZE NIE RAZ KOPA W DUPĘ, że nie będziesz wiedział, jak masz na imię!!!
Miałem pomóc stu osobom, że by sobie zasłużyć na wasza pomoc... Sorry, ale to jest śmieszne...
I tym potwierdziłeś moje wyżej napisane słowa.... Kto Ci napisał, że masz pomóc 100 userom? Wystarczy tylko porposić.... A jeszcze napisałeś to:
PO pierwsze. Korzystałem już z Kazzy, ale jeżeli mam 2dni czekać na jedną piosnkę to dziekuję...
Jeśli by Ci zależało, to byś sam sobie ściągnął....
Do tego
Striker napisał(a):jeżeli poczuliście się urażeni no to nie musicie tego ogłaszać wszem i wobec tylko sie po prostu nie wypowiadać.
A jak myślisz? Po co są w ogóle fora internetowe? Więc wpierw radzę trochę ogłady i poczytać to: http://rtfm.killfile.pl/ a zobaczysz jak powinno się pisac na forum i zadawać pytania....
To samo Ci napisalu Userzy! jaka treść posta, taka odpowiedź i nie oczeku, że jeśli leniu niechce Ci się ściągnąć utworka, to wszysty żucą się z linkami i zabijać się będą o to, abyś łaskawie chciał kliknąć na ich linku.... Jesteś tu nowy, więc OGŁADY TROCHĘ!!!!