Pzdr
neotarion napisał(a):mam ustawione 768
Prosty w obsłudze i bardzo popularny klient sieci Gnutella. Pozwala na dotarcie do wszystkich rodzajów plików dostępnych w ramach Gnutelli, m.in. do muzyki w formacie MP3, animacji (MPEG, AVI, ASF, MOV) oraz plików graficznych (JPG i GIF). Posiada wbudowany mechanizm przyspieszający proces pozyskiwania pliku. Aplikacja posiada wbudowany odtwarzacz plików multimedialnych, potrafi dynamicznie wysyłać zapytania oraz sprawdzać jakość adresów IP.
Wersja lite nie zawiera programów szpiegowskich.
neotarion napisał(a):ale ja w W menedżerze zadań nie mam czegos takiego jak save
powiem tak...Bearshare w wersji zwykłej nonstop nadaje do netu (gdyż jest szpiegiem) jego "odszpiegowaną" alternatywą jest Bearshare Pro jednak jest płatny....Bearshare bez szpiegów w wersji darmowej to Bearshare Lite:
Cytat:
Prosty w obsłudze i bardzo popularny klient sieci Gnutella. Pozwala na dotarcie do wszystkich rodzajów plików dostępnych w ramach Gnutelli, m.in. do muzyki w formacie MP3, animacji (MPEG, AVI, ASF, MOV) oraz plików graficznych (JPG i GIF). Posiada wbudowany mechanizm przyspieszający proces pozyskiwania pliku. Aplikacja posiada wbudowany odtwarzacz plików multimedialnych, potrafi dynamicznie wysyłać zapytania oraz sprawdzać jakość adresów IP.
Wersja lite nie zawiera programów szpiegowskich.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości