Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

outlook express 6.0 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

outlook express 6.0

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Outlook Express 6.0

Postprzez pitersid 29 Kwi 2007, 11:43

reklama
Przeinstalowalem XP i oczywiscie (co jest calkiem normalne po reinstalce) nie mam wiadomosci w outlook'u. No ale katalog w ktorym wczesniej byly przechowywane e-maile skopiowalem (zapas) i zaimportowalem wszystkie wiadomosci (widzi je w outlooku).
Sle po skonfigurowaniu kont dekiel znowu chce mi sciagac wszystkie wiadomosci. Nie za bardzo lapie o co biega... po co chce sciagac te wiadomosci skoro sa one juz w programie? To tak jakby brakowalo mu przy tych wiadomosciach jakis oznaczen?!

[ Dodano: Dzisiaj o 11:40 ]
Ciagle bez zmian... probowalem na kilka sposobow i lipa :(
Caly czas mimo ze outlook ma wiadomosci zaimportowane to dubluje je i chce sciagac drugi raz to samo z serwera.

Jest jakas mozliwosc ustawienia zeby sciagal wiadomosci od okreslonego momentu? Ustawilbym wtedy zeby sciagal mi wszystkie wiadomosci ktore pojawily sie na koncie po 27.04 (bo wczesniejsze mam).

No albo jakis sposob zeby nie dublowal wiadomosci ktore juz ma...?!

Outlok Express 6.0 (standardowy w XP)
Może to Twój urok... może to photoshop :-)
Awatar użytkownika
pitersid
~user

Dołączenie: 12 Mar 2007, 20:11
Pochwały: 12

Postprzez assespickup 29 Kwi 2007, 12:35

Przejdź do Narzędzia --- > Opcje ---> Konserwacja (zakładka)
Jest tam coś jak 'Folder magazynu' Wskaż tam dostęp do katalogu gdzie skopiowałeś folder wiadomości przed reinstalką. Powinno pomóc. Ja swój katalog z listami trzymam na d i zawsze po wskazaniu tego katalogu jako magazynu Outlook nie pobiera tych samych wiadomości.
assespickup

Postprzez pitersid 29 Kwi 2007, 12:55

Nie pomoglo - dalej sciaga te same wiadomosci (dubluje)
Awatar użytkownika
pitersid
~user

Postprzez assespickup 29 Kwi 2007, 12:59

W taki układzie musisz przejść do ustawień konta. Przejść do zakładki 'Zaawansowane' Tam znów jest coś takiego jak 'Dostarczanie' Prawdopodobnie masz nie zaznaczoną opcje "Pozostaw kopie wiadomości na serwerze" Musisz to zaznaczyć. Powinno być OK.
assespickup

Postprzez pitersid 29 Kwi 2007, 13:15

To to akurat zawsze mam zaznaczone. Dzieki temu jak cos mi sie sypnie zawsze mam archiwum na serwerze.
Awatar użytkownika
pitersid
~user

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości