High Voltage napisał(a): osobom często przebywającym tutaj na forum ( i zaufanym) dać tylko możliwośc zamykania właśnie takich tematów jaki był dziś

High Voltage napisał(a):A może by tak zrobić, żeby 2-3 osobom często przebywającym tutaj na forum ( i zaufanym) dać tylko możliwośc zamykania właśnie takich tematów
 Każdy by tak chciał ale lepiej tak nie robić
 Każdy by tak chciał ale lepiej tak nie robić  Wystarczą ci co są
 Wystarczą ci co są 

High Voltage napisał(a):A może by tak zrobić, żeby 2-3 osobom często przebywającym tutaj na forum ( i zaufanym) dać tylko możliwośc zamykania właśnie takich tematów jaki był dziś. A gdy już wpadnie jakoś mod to zrobił by reszte.
Czy jest takie coś możliwe?
 )
 ) 

) ale moze faktycznie by kogoś awansować....  ( i tak wiem że tak nie będzie ale musiałem
 ) ale moze faktycznie by kogoś awansować....  ( i tak wiem że tak nie będzie ale musiałem  
  ) ...
 ) ... 

DeadOrAlive napisał(a):ale obawiam się, że niestety to nie przejdzie...

High Voltage napisał(a):A może by tak zrobić, żeby 2-3 osobom często przebywającym tutaj na forum ( i zaufanym) dać tylko możliwośc zamykania właśnie takich tematów jaki był dziś.

Firma

Tom@szek napisał(a):Firma sobie poradzi - nie będzie tak źle

fluid napisał(a):oki sprawa juz wyjasniona i zalatwiona za chwile sie wszystkiego dowiecie

Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości