michalek napisał(a):po co Ci to w neo ? jak w neo mozesz sciagac do woli Smile
ehh chodzilo mi o to czy mozna nastawic harmonogram zadan

michalek napisał(a):po co Ci to w neo ? jak w neo mozesz sciagac do woli Smile

romanik99 napisał(a):poprzez wyłączenie odliczania czasu

romanik99 napisał(a):no tak ale np na 20 prób za każdym razem ktoś był szybszy, po odliczeniu czasu do zera , przewalone, jaki jest najlepszy program do zmiany proxy, tzn zeby prawdopodobieństwo wbicia się było większe

jakos rozpracujemy to na forum podamyy
 jakos rozpracujemy to na forum podamyy 

Ustawiony harmonogram (jak ktoś ma zmienne IP..), server random - losowo go wybiera. My tylko musimy wypakować archiwum, odpalić USdownloader.exe i możemy ściągać
 Ustawiony harmonogram (jak ktoś ma zmienne IP..), server random - losowo go wybiera. My tylko musimy wypakować archiwum, odpalić USdownloader.exe i możemy ściągać  

:0
 :0

garfield2 napisał(a):ps. to sa takie same wersje tylko pan W zuplodaował zeby pu nkty na rs nabic

garfield2 napisał(a):to sa takie same wersje tylko pan W zuplodaował zeby pu nkty na rs nabic
 Po spakowaniu wypakowałem i sprawdziłem - wszystko działa bez zbędnej konfiguracji...
 Po spakowaniu wypakowałem i sprawdziłem - wszystko działa bez zbędnej konfiguracji...  
 Ostatnio rapid pada i nie zawsze działa...
 Ostatnio rapid pada i nie zawsze działa...

) .
 ) .  

jakis lol napisał(a):ŚMIGA!!!!!
wielkie dzieki chłopaki za info Smile
wreszcie działajacy sposób na RS.com , moge odstawic mozolne ssanie z torrenta ( przynajmniej na jakis czas Very Happy ) .
dzieki jeszcze raz i pzdr!

Pan W. napisał(a):Baaa, co W. dał to działa Cool Mr. Green

:P
:P 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości