fargo93 napisał(a):Mroziutobie to działa??
działać działa, ale limit ściągania (ok. 250MB) pozostaje

fargo93 napisał(a):a możesz mi powiedzieć jaki ma numer odcinek ,,arena sportowa" z pierwsze serii db
szukaj pare sekund na google...
fargo93 napisał(a):Mroziutobie to działa??

fargo93 napisał(a):a możesz mi powiedzieć jaki ma numer odcinek ,,arena sportowa" z pierwsze serii db

)
 )

jarekose napisał(a):mam pytanie
jak to jest z kinówkami w dragon ball są one po jakis odcinkach czy niemają znaczenia na przebieg akcji w serialu

fargo93 napisał(a):Dobra tylko nie ostrzeżenie skoro mówisz że prawie wszystkie odcinki są w jednym linku to poszukam.Aha niewiece czy ktoś coś robi w kierunku ominięcia limitu czasowego??

precel napisał(a):na megauploadzie jeszcze anie jedengo nie ściągnołem bo na obecną chwile jedynym sposobem na ominięcie limitu jest zmiana ip która zajmuje dużo czasu,
pzreciez jest jeszce markowanie uzycia alexy
szybko i bez klopotu sie sciaga z mu

Devilek napisał(a):A skad zazysasz ta uncut wersje ?
Devilek napisał(a):P.S. a co do tych limitow na megauplad ja sciagnalem wszystkie odcinki w okolo miesiac zaczolem z poczatku grudnia a skonczylem dzisiaj (cala serie DB DBZ I DBGT)
 wierzyć mi się nie chce, to wypada jakieś 17 odc na dzień...
  wierzyć mi się nie chce, to wypada jakieś 17 odc na dzień...Mroziuczemu tak długo Ci się to ściągało??

H4cker napisał(a):Prosze o link do 47 odcinka DBGT z góry thx

fargo93 napisał(a):Mi się ściąga 7-9 odcinków dziennie po trochu z uploadera 4-5,MU 1(casem 2,ale żadko),RS 2-3 .

H4cker napisał(a):Szukałem....... 8 stron przelecialo ale nic nie zobaczylem moze slepy jestem

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości