Mam monitor który może max przy rozdzielczości 1024*768 (przy takiej pracuje) wyświetlić 85Hz (przy takim odświerzaniu pracuje) a max rożdzielczość ma 1280*1024 przy 60Hz.
Problem tkwi w tym że na sterownikach nVidia jest ok mino to że tak jakby nie wykrywa monitora (moge wybrać 85 i 75 Hz). Natomiast jak zainstaluje sterowniki omegi to przed rastartem kompa nie moge wybrać mniejszej częstotliwośći odświerzania obrazu niż 140Hz
 I jak uruchomie ponownie komputer to mam czarny obraz out of range. Przy instalacji omeg instaluje się też program Multi Res i on też tak wyświetlał (140 lub więcej).
 I jak uruchomie ponownie komputer to mam czarny obraz out of range. Przy instalacji omeg instaluje się też program Multi Res i on też tak wyświetlał (140 lub więcej).
Jak mam nie przedłużony ten kabel to jest ok wykrywa mi te tryby i rożdzielczość ale musze wtedy przenieść monitor. Mam takie biurko przy którem nie wygodnie mi się pracuje w takim ułożeniu monitora.... A brakuje mi ok 30-40 cm...
Jest jakiś sposób żeby sterowniki omegi działały prawidłowo
 Żebym miał do wyboru mniejsze częstotliwośćo odświerzania niż 140
 Żebym miał do wyboru mniejsze częstotliwośćo odświerzania niż 140  Chodzi mi głównie o 85 i 75 Hz.
 Chodzi mi głównie o 85 i 75 Hz.				

)
 )
 Nadal moge wybra dowolną częstotliwość odświerzania i rożdzielczość mimo że ukryj sposoby działania których monitor nie może wyświetlić mam zaznaczone
 Nadal moge wybra dowolną częstotliwość odświerzania i rożdzielczość mimo że ukryj sposoby działania których monitor nie może wyświetlić mam zaznaczone