Czy trzeba miec podlaczenie do neta zeby miec avatary ?

Wiem ze mozna skopiowac na CD/Pendrive i wrzucic do xa i samo odpala... ale skad mam pobrac to po PL ;D Wiem ze pozniej tego nie da sie odinstalowac wiec pytam czy sa jakies problemy z tym dashem ?
 Wiem ze mozna skopiowac na CD/Pendrive i wrzucic do xa i samo odpala... ale skad mam pobrac to po PL ;D Wiem ze pozniej tego nie da sie odinstalowac wiec pytam czy sa jakies problemy z tym dashem ?

ściągnij i zainstaluj i tyle a jak już będzie po ang. to coś za coś najwyżej kilka słówek typu Eject , download czy browser się poduczysz Dash to nie wypracowanie z ang i nie ma za dużo do czytania
 ściągnij i zainstaluj i tyle a jak już będzie po ang. to coś za coś najwyżej kilka słówek typu Eject , download czy browser się poduczysz Dash to nie wypracowanie z ang i nie ma za dużo do czytania 

Styka?
 Styka? 

michal2135 napisał(a):Czy sa jakies problemy po tej aktualizacji

nie będzie żadnych problemów nawet na przerobionej konsoli po aktualizacji dasha
 nie będzie żadnych problemów nawet na przerobionej konsoli po aktualizacji dasha ale teraz wiem ze wszystko ok
 ale teraz wiem ze wszystko ok 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości