Nadszedł czas w którym zamierzam (znowu) dokupić coś lepszego do mojego komputera z racji iż nowsze gry przycinają się na średnich/niskich ustawieniach

Obecne parametry widoczne są w podpisie. Chodzi mi głównie o kartę graficzną i procesor ale z tego co wiem to płytę główną też trzeba będzie wymienić. Jak na razie znalazłem taką kartę graficzną: Zotac GeForce GTX 750Ti ale czym ona się różni od tej Asus GeForce GTX 750Ti?
To tak na początek, procesora i płyty głównej nie mam jeszcze upatrzonej. Nie wiem co lepsze czy jakiś intel i5 czy może AMD 6cio rdzeniowy? Chciałbym uruchomić na wysokich (lub ultra
 ) Skyrima, Far Cry 4, Watch Dogs, GTA V i inne "nowe" gry
 ) Skyrima, Far Cry 4, Watch Dogs, GTA V i inne "nowe" gry  Za taką cenę da się złożyć coś konkretnego?
 Za taką cenę da się złożyć coś konkretnego?				

więc nie wciskaj kitow jak brać to 280x albo 380 lub czekać na 380x a jak nie to gtx 970 w co innego nie warto inwestować  aaa do tego 128 bitów haha karta dla dzieci które się nie znają na elektronice-informatyce proszę wyjdź z taką karta choć nisko budżetowa to i tak r9 biją ją. Wiadomo invidia jak i radeon ma swoich zagorzałych fanboyów koniec.
 więc nie wciskaj kitow jak brać to 280x albo 380 lub czekać na 380x a jak nie to gtx 970 w co innego nie warto inwestować  aaa do tego 128 bitów haha karta dla dzieci które się nie znają na elektronice-informatyce proszę wyjdź z taką karta choć nisko budżetowa to i tak r9 biją ją. Wiadomo invidia jak i radeon ma swoich zagorzałych fanboyów koniec.

wszystko powinno być ok.
 wszystko powinno być ok.