Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
napisy z formatem rm • programosy.pl

• Ogłoszenie:

napisy z formatem rm

Miejsce dla każdego kinomanka. Zwiastuny, opinie, recenzje, efekty specjalne. Kochasz Kino - weź udział w dyskusji :)

Napisy z formatem RM

Postprzez Rasiakdinio 31 Sty 2007, 18:35

reklama
Witam . Sciagnelem plik w formacie RM (nie rmvb) i nie moge dodac napisow do film . Dodam ze zainstalowalem K-Lite Pack i Real Alternative . Zaczelem konwertowac film na AVI ale czy jest jakas mozliwosc otworzenia bez konwertacji ??
Rasiakdinio
~user

Dołączenie: 21 Lip 2006, 12:51

Re: Napisy z formatem RM

Postprzez t0d 31 Sty 2007, 18:46

Rasiakdinio napisał(a):Witam . Sciagnelem plik w formacie RM (nie rmvb) i nie moge dodac napisow do film . Dodam ze zainstalowalem K-Lite Pack i Real Alternative . Zaczelem konwertowac film na AVI ale czy jest jakas mozliwosc otworzenia bez konwertacji ??

1. na czerwono zaznaczyłem błędy - możesz je poprawić?
2. skorzystaj z SubEdit player - gdzieś czytałem że obsługuje rm i rmvb
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Postprzez Fczas 31 Sty 2007, 18:50

jak masz najnowsze K-Lite Codec Pack to powinno też odpalić napisy na allplayerze :mrgreen:
Offline...
Awatar użytkownika
Fczas
~user

Dołączenie: 05 Mar 2006, 15:43
Miejscowość: z tont :P
Pochwały: 31

Powróć do Filmy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości