Może ktoś wie o co chodzi: Tydzień temu kupiłem nagrywarke DVD. Za pierwszym razem nagrałem wszystko bez problemu (miałem starom płytkę DVD Bulkapaq/4,7GB\). Potem kupiłem sobie 10 lepszych płyt za 2 zł i coś tam gr (esperanza /4,7GB\ Video 120min/240min) i tych płyt mi nie chce wykryć (wszystko inne wykrywa [CD czyste esperanza wykrywa], jutro jeszcze spróbuje kupić za 1zł innej firmy płyty DVD i zobacze czy wykryje, postaram się napisać. Nagrywarka DVD jest podpięta razem z Odtwarzaczem DVD(Toshiba) Nagrywarka ustawiona na Master, a Odtwarzacz DVD na Slave, odpiołem Odtwarzacz DVD i też nie wykrywało oprócz tego (na innej tasiemce czy jak to się nazywa) mam podpiętom nagrywarke cd LITE-ON i dysk 80GB nawet nie wiem jakiej firmy ale to chyba mało ważne, DMA czy coś tam to mam aktywne chociaż nie wiem o co chodzi w tym ale gdzieś tam przeczytałem że ma być aktywne, ale się rozpisałem

.
[ Dodano: Dzisiaj o 20:30 ]Znowu ja bawiłem się chyba z godzinę wsuwałem wysuwałem płytę w różnych programach próbowałem i ją wykryło, nagrałem na tej płycie wszystko bez problemu, potem włożyłem kolejną płytę i znowu nie wykrywa może teraz ktoś będzie wiedział o co chodzi