Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 mp4 głośność • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Godot • Driver Booster • Autodesk Maya • Zero Install • Pegasun System Utilities • Far Manager • GameEx • Metatogger • Ron's Editor
mam koszmarny problem poprostu nie wiem jak zmienic głośność w mp4 :| kiedy naciskam Vol nic sie nie dzieje a nie ma tam czegos takiego jak + - czu moze mi ktos to wytlumaczyc pleasss
No więc jak klikniesz Vol to kliknij tym przyciskiem po prawej stronie( ->) strzałka jak w nawiasie, aby zgłośnić, przeciwna, aby ściszyć.
btw zakladam, ze masz 'standardowe' mp4 z ukladem przyciskow a'la iPod.
Może Ci przycisk Vol nie zaskakuje? Ogolnie mowiąc, to ja uważam takie mp4 za cenzura, ale nie o tym mowa. Ogólnie, to sproboj cisnąc jakos tak z wyczuciem, az bedziesz w opcji volume i bedzie mogl sie cieszyć sciszaniem/zglasnianiem.;d. Jak to nie zadziala to drastyczna metodato rozkrecenie mp4 i pogrzebanie przy klawiszach(podlozenie kawalka papieru itd, tylko srubek nie zgub. pamietaj jednak, nie bierz przyciskow tam na klej jakis typu super-glue..kolega tak zorbil i..no..skeilo sie nie to co trzeba.
powodzenia ; )