Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 mp3 player wykrycie • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: PotPlayer • WebCatalog • Helium • Far Manager • PicPick Portable • PicPick • Steam • Any Burn • CurrPorts
Nie moze mi wykryc Mp3 playera na usb co robic????? Jak wykryje to jest pusty dysk wymienny. Pisze że to urządzenie może działeć szybciej jesli je podłaczysz do portu he speed USB HI-SPEED
stery jak sie domyslam zainstalowane...
ja mialem podobne problemy z podłączeniem aparatu gdy mialem wiele rzeczy podpiętych pod USB w tym czasie np modem mi zamulał całą przepustowośc mzoe u Ciebie jest cosik podobnego...
PzdR
instalowales stery? jak tak to je wywal bo xp powinien bez nich wykryc mp3
moze formata musisz zrobic? a z tym komunikatem ze moze dzialac szybciej nic nie rob bo mi on sie podczas podlaczenia aparatu pojawia ale i tak dziala dobrze
mialem tak samo i u mnie przeinstalowanie i usuwanie sterownikow nie dzialalo wiec jezeli u ciebie takze to musisz sformatowac mp3 inni moga to uznac za glupie ale w moim przypadku musialem sformatowac i po formacie smiga
[ Dodano: Dzisiaj o 16:30 ] oczywiscie sformatowac mp3 nie kompa